Пт, 2024-04-19, 22:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:12
Оціночна місія ООН в Україні розпочинає роботу
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Сьогодні, 23 січня, в Україні почне роботу оціночна місія ООН, яка зосередиться на питаннях розмінування та гуманітарного врегулювання ситуації на Донбасі, передає УНІАН.

До складу місії увійдуть представники Програми розвитку ООН, Дитячого фонду ООН та Служби ООН з питань розмінування, повідомив голова Представництва України при ООН Володимир Єльченко.

Місія працюватиме впродовж двох тижнів.

Посол заявив, що місія після приїзду до України та прийняття висновків, можливо, створить невеликий координаційний офіс в Україні, який почне роботу з розмінування.

Планується, що місія проведе зустрічі з посадовцями центральних органів виконавчої влади в Києві, а також здійснить поїздку на Донбас для вивчення потреб на місцях, зокрема, у сфері гуманітарного врегулювання ситуації.

Як повідомлялось, Єльченко запросив в Україну оціночну місію ООН для вивчення ситуації на Донбасі щодо можливості розміщення миротворчої місії на сході країни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: україна, оціночна місія ООН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]