Пт, 2024-04-26, 18:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:01
Одна людина загинула, десятки поранених - у Туреччині впала повітряна куля з туристами
Інші останні Новини світу
Щонайменше один турист загинув і ще 24 отримали поранення в понеділок у результаті падіння повітряної кулі в турецькій провінції Каппадокія.

Дві повітряні кулі зіткнулися близько 6-ї ранку за місцевим часом (06.00 за Києвом), після чого одна з них упала на землю, повідомляє РіА "Новости" з посиланням на місцеві ЗМІ.

Внаслідок цього один турист, громадянин Бразилії, загинув. Потерпілих доставили до найближчого шпиталю. Їхні національності не уточнюються, відомо, однак, що серед поранених є громадянин Іспанії.

Інші подробиці події поки що не повідомляються. Поліція почала розслідування інциденту.

Нагадаємо, в травні 2009 року в цій-таки турецькій провінції в повіті Аванос стався схожий інцидент - внаслідок падіння з 200-метрової висоти повітряної кулі з іноземними туристами в Туреччині загинула одна людина, а семеро зазнали різних травм.

Раніше повідомлялося, що 26 березня в одному з містечок у Камбоджі через шквальний вітер впала повітряна куля. В результаті події постраждали сім чоловік, у тому числі турист з України. Пізніше в МЗС повідомили, що українець отримав легкі тілесні ушкодження і від госпіталізації відмовився.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: Туреччина, одна людина загинула, повітряна куля з туристами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]