Вт, 2024-04-23, 21:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 62 63 »

У вівторок вдень сталася сутичка між журналістами та працівниками міліції при спробі зайти на вулицю Банкову в рамках акції протесту. Близько 12-ої години журналісти підійшли до Банкової з боку вулиці Лютеранської. У руках журналісти мали плакати, в яких висловлювали незгоду з невиконанням закону "Про доступ до публічної інформації".
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Держава, розчистивши від конкурентів поле для професійних адвокатів — "членів клубу", отримує реальну можливість забезпечувати надання безплатного захисту у передбачених законом випадках, впливати на якість надаваних послуг, чистоту адвокатських лав.


Монтажні роботи по зведенню арки нового конфайнмента над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції в Прип'яті (Київська обл) розпочато в четвер.



26 квітня, в день 26-х роковин катастрофи на ЧАЕС, над четвертим енергоблоком станції почнеться будівництво нового саркофагу, який вже 2015 року має ізолювати зруйнований реактор від довкілля.



Многие люди с приближением лета все больше задумываются о том, как застраховать мотоцикл.



МОЗ планує зробити вилучення органів померлих для подальшої трансплантації обов’язковим. Про початок підготовки відповідного законопроекту заявив головний трансплантолог МОЗ України Олександр Никоненко.



Держчиновники найвищих рангів почали оприлюднювати свої декларації про доходи. Першими про зароблене, куплене і продане в 2011 році розповів Віктор Янукович і керівництво Адміністрації президента. Відзвітувати встигли і деякі міністри.




Верховна Рада закріпила в проекті нового Кримінально-процесуального кодексу можливість домашнього арешту як запобіжного заходу.




Відповідний законопроект вже подано до Верховної Ради. Цього тижня його розглядатиме профільний парламентський комітет. Тим часом українські екологи розгорнули масштабну кампанію проти цієї ініціативи.





Кабінет міністрів виділив Державній пенітенціарній службі 1,5 млн гривень для будівництва будівель і споруд Київського слідчого ізолятора.




Венеціанська комісія підтримувала зміни, спрямовані на розширення повноважень парламенту, і рекомендувала передбачити більше стримувань і противаг повноваженням президента.






Лише кожен сьомий молодий українець може обійтися без інтернету, третина ж молоді не уявляє життя без віртуального світу.




Згідно з постановою Кабінету міністрів, на території України 25 березня 2012 року о 3:00 за київським часом вводиться літній час переведенням годинникової стрілки на одну годину вперед.


20 березня померла Атена Пашко - громадська діячка, поетеса, учасниця українського правозахисного руху, вдова лідера Народного руху В’ячеслава Чорновола.




Верховна Рада України підтримала норму Митного кодексу, що передбачає набуття ним чинності з першого числа другого місяця після його публікації, тобто з 1 травня.