Чт, 2024-04-18, 03:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
Окупанти обстріляли Широкине, одного військового поранено. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики здійснили за сьогодні 23 обстріли позицій сил АТО, одного українського військового поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Зазначається, що окупанти дещо зменшили інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ з важкого озброєння.

"На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів обстрілювали Красногорівку та Новотроїцьке, з гранатометів та стрілецької зброї - Широкине, Талаківку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Водяне. По Новотроїцькому вогонь вів і снайпер. По Широкином неодноразово стріляли БТРи противника", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї окупаційні війська вели вогонь по Авдіївці та Троїцькому.

"На Луганському напрямку терористи з гранатометів обстрілювали Троїцьке", - додали в прес-центрі.

Як повідомлялось, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовий не загинув, троє військовослужбовців були поранені.

"За добу в результаті бойових дій загиблих серед українських військових немає, троє наших військовослужбовців отримали поранення", - сказав Мотузяник.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 705 | Додав: adminA | Теги: Широкине, обстріл, окупанти, одного військового поранено | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]