Сб, 2024-04-20, 10:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:53
Політ вдався на славу - в'єтнамський авіапілот вигнав напарника, посадив поруч фотомодель
Інші останні Новини світу
Двох пілотів оштрафували і тимчасово відсторонили від роботи через інцидент з моделлю, що стався під час польоту: члени екіпажу запросили відому панночку в свою кабіну.

Капітан літака компанії в'єтнамські авіалінії Нгуен Нгок (Nguyen Ngoc) і пілот Нгуєн Ксуан Хай (Nguyen Xuan Hai) помітили на борту повітряного судна, що прямувало з Гонконгу у Ханої, симпатичну дівчину, пише FederalPost.

Незабаром чоловіки зрозуміли, що в салоні знаходиться модель і актриса Лі Нха Кі (Ly Nha Ky). Льотчики не могли повірити в свою удачу і вирішили у познайомитися із зіркою і зробити кілька знімків. З цією метою вони запросили Лі Нха Кі у свою кабіну.

Щоб дівчина змогла з комфортом розміститися в невеликому просторі, другий пілот покинув своє місце і посадив на нього модель. Після того як зоряна пасажирка влаштувалася в кріслі, льотчики розпочали фотосесії.

Чоловіки з задоволенням позичили Лі Нха Кі свої головні убори та сонцезахисні окуляри, а потім прилаштувалися поруч з дівчиною, не стримуючи щасливих посмішок. Під час спонтанної зйомки літаком керував автопілот, тому пасажири навіть не здогадувалися, чим насправді зайнятий капітан і пілот повітряного судна. Стюардеси невтомно клацали фотоапаратом- в подяку за їх зусилля модель погодилася на кілька кадрів з бортпровідницями.

Приземлившись в аеропорту столиці В'єтнаму - Ханой - екіпаж душевно розпрощався із зірковою пасажиркою і роз'їхався по домівках. Цей інцидент, можливо, пройшов непоміченим, якби хвалькуваті льотчики не розмістили знімки в інтернеті.

Фотографіями Нгуен Нгок та Нгуєн Ксуан Хая зацікавилися журналісти, які згодом опублікували знайдений компромат.

"Дії пілотів представляли загрозу авіаційної безпеки, а тому повинні бути покарані. Літаком керував автопілот, але суть порушення в тому, що другий пілот покинув своє місце і дозволив сторонній особі проникнути в кабіну. Після вивчення офіційного звіту нашого персоналу, ми приступимо до розслідування НП ", - заявив кореспондентам представник в'єтнамських авіаліній.

На даний момент капітана і пілота тимчасово відсторонили від виконання обов'язків і оштрафували на 216 фунтів (2640 грн) і 92 фунти (1120 грн) відповідно.

Цікаво: у лютому тайська авіакомпанія обурила уряд календарем з напівголими "стюардесами".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1211 | Додав: adminA | Теги: в'єтнамський авіапілот, фотомодель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]