Пт, 2024-04-19, 20:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 176 177 178 179 180 ... 182 183 »


Політичним в'язнем правозахисники запропонували вважати будь-якого ув'язненого, у справі якого "достовірну і певну роль" грають "політичні мотиви влади". "У деяких кримінальних справах опозиції інкримінуються дії, які зараз безкарно вчиняють представники чинної влади".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"Юлія Тимошенко почувається зле. Болі в спині, кістках, вона більше не встає з ліжка. Вона все ще дуже небезпечна для влади. Її все ще бояться. І тому її ненавидять", - каже секретарка Юлії Тимошенко.


Представники опозиційних організацій мають намір вийти на майдан Незалежності в річницю Помаранчевої революції, незважаючи на заборону суду проводити акції.




Опозиції вдалося добитися компромісу при ухваленні закону про вибори завдяки, насамперед, тиску на владу європейських структур, рахує народний депутат, лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк.




13 січня 2010 року Апеляційний суд Києва визнав керівників більшовицького тоталітарного режиму винними у геноциді в Україні в 1932-1933 роках.




Друга модель - шлях дикобраза. Це шлях боротьби за право бути не таким, як всі, відстоювання свого місця у не завжди доброзичливому світі, захисту власної гідності і свободи.




Ми за будь-яких умов вийдемо 22 листопада на Майдан відзначити День свободи та річницю "помаранчевої" революції. І ми закликаємо всіх громадян мирно прийти по одному в День свободи на Майдан.





"Ні з Азаровим, ні з Януковичем нам не обіцяють ніяких зустрічей. Може, Азаров після того, як став іудеєм, вважає, що можна так поводитися з людьми. Але у людей вже переповнена чаша терпіння".



Верховна Рада не підтримала поправку до президентського законопроекту про гуманізацію відповідальності за злочини у сфері господарської та службової діяльності, яка дозволяла б звільнити з ув'язнення екс-прем'єра Юлію Тимошенко.



Міністерство охорони здоров'я заявило, що не буде розголошувати інформацію про медичний огляд і обстеження Юлії Тимошенко. Про це йдеться в заяві прес-служби Мінохорони здоров'я.



Кілька активістів націоналістичних організацій кидали в колону комуністів яйця і намагалися облити прихильників КПУ кефіром. Вони скандували: "Комуняку - на гілляку!". Незважаючи на це, колона продовжила рух.



Слідчі податкової міліції вручили екс-прем'єру Юлії Тимошенко копії постанови про порушення чотирьох кримінальних справ, що стосуються діяльності компанії "Єдині енергетичні системи України".



В Україні постійно провалюються реформи, оскільки українське суспільство не має потреби у реформах. Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав соціальний психолог Олег Покальчук.



Одна з активісток чорнобильських громадських організацій під час мітингу проти скасування пільг у будівлі Кабінету міністрів безжально вилаяла Януковича, який цього дня прийшов на засідання уряду.




"Мені 17 років і моя мати - українка. Я справжній патріот цієї країни і щиро люблю її всім серцем. Цим протестом я висловлюю всю свою відразу проти несправедливості, яка сьогодні відбувається в Україні".