Пт, 2024-03-29, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:39
Порошенко приїхав до Миколаєва з офіційним візитом
Інші останні Офіційні новини

Президент Петро Порошенко приїхав до Миколаєва з офіційним візитом.

"Президент України Петро Порошенко приїхав до Миколаєва і вже знаходиться в фехтувальному залі, який він відкриватиме разом з миколаївською шаблісткою Ольгою Харлан", - повідомляє у четвер 12 січня місцеве видання "Преступности.НЕТ".

Під час свого виступу Порошенко назвав зал, що відкривається, найкращим фехтувальним залом в Україні.

"Новий спортивний зал в Миколаєві - це міцний фундамент відродження та розвитку української фехтувальної школи. Відроджується українська армія, економіка, спорт та культура. Нехай цей сучасний спортивний об'єкт стане гордістю кожного громадянина міста Миколаєва", - написав голова держави у своєму Facebook.

"Вірю, тут будуть рости майбутні зірки", - додав Порошенко.

Ольга Харлан в свою чергу зазначила, що їй два попередніх президента тільки обіцяли побудувати новий спортивний зал, а Порошенко виконав.

Після цього спортсмени приступили до показових боїв.

Також президент у Миколаївській ОДА вручив ключі від квартир 15 сім'ям учасників АТО.

"Ми знаходимо можливість будувати заводи, елеватори, нові комплекси і портову інфраструктуру, створювати робочі місця. Не знімаючи першочергової уваги з розвитку нових, патріотичних, професійних і кращих українських Збройних сил", - сказав Порошенко на зустрічі з військовими, повідомляє прес-служба голови держави.

Він запевнив, що в 2017 році українська економіка демонструватиме розвиток.

Порошенко також не сумнівається, що "ЗСУ забезпечать нашу перемогу".

Президент пообіцяв військовослужбовцям, що не дивлячись на обмежені бюджетні ресурси, "буде зроблено все можливе для того, щоб забезпечити гідне життя кращим громадянам України".

Нагадаємо, українська фехтувальниця стала бронзовою призеркою Олімпіади-2016. На Іграх в Лондоні чотири роки тому в змаганнях шаблісток вона домоглася аналогічного результату.

Як повідомлялося, раніше сьогодні президент Порошенко в ході поїздки в Одеську область заявив, що ухвалив рішення призначити новим главою Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, який переміг в конкурсі на зайняття відповідної посади.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: Миколаїв, офіційний візит, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]