Пт, 2024-03-29, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:45
Порошенко: російська окупація - тимчасова, ми об'єднаємося. ВІДЕО
Інші останні Новини України

Президент України Петро Порошенко в новорічному зверненні до українського народу окремо звернувся до українських воїнів, які захищають Україну, і до жителів Криму й окремих районів Донбасу, заявивши, що російська окупація є тимчасовою, і що регіони обов'язково об'єднаються з Україною.

Про це йдеться у новорічному зверненні глави держави до українського народу.

Порошенко побажав кожному українцю миру, перемоги, щастя, благополуччя.

"З особливою повагою згадаємо наших земних ангелів-хранителів. Славні українські воїни! Вся країна дякує вам за те, що даруєте нам цю мирну святкову ніч ... За те, що гарантуєте захист в новому році", - заявив він.

"Від імені всієї України вітаю вас, наші співвітчизники, брати і сестри в Криму, Севастополі та окремих районах Донецької і Луганської областей. Російська окупація - тимчасова. Ми обов'язково об'єднаємося. Все буде добре! Слава Україні! З Новим роком!", - сказав Порошенко.

Порошенко розповів про головні завдання в Новому році

Президент України Петро Порошенко окреслив головні завдання в Новому році, серед яких - посилення обороноздатності, зміцнення міжнародної підтримки України і зближення з Євросоюзом і НАТО.

"Головним своїм завданням бачу підтримку належних політичних умов розвитку країни. І, звичайно ж, - посилення нашої обороноздатності, зміцнення міжнародної підтримки України, зближення з Євросоюзом і НАТО", - заявив Порошенко.

Порошенко: Бездумне політичне протистояння може зробити Україну здобиччю агресора

Президент України Петро Порошенко вважає, що бездумне політичне протистояння може повернути економіку назад, в піке, політику - занурити в анархію, а країну зробити здобиччю агресора.

"Ми зміцнили нашу обороноздатність. Справитися з завданням вдалося без мобілізації. Армія стає контрактною, а захисник Вітчизни - одна з найблагородніших професій", - заявив Порошенко.

"Вперше в історії не купили жодного кубометра газу з Росії - і це великий крок до енергетичної незалежності", - зазначив президент.

Як зазначив президент, українці як єдиний народ раділи перемозі Джамали на Євробаченні, величезному успіху українських паралімпійців та медалям олімпійців в Ріо-де-Жанейро, точним ударам наших боксерів.

"Прийдешній рік - особливий. Це - рік сторіччя Української національної революції. І тоді українці, замість того щоб об'єднатися проти зовнішніх загроз, воювали між собою. І зараз, якщо не зробити висновків, бездумне політичне протистояння може легко повернути економіку назад, в піке. політику - занурити в анархію, а країну зробити здобиччю агресора ", - переконаний глава держави.

"Про найважливіші уроки історії не варто забувати навіть в новорічну ніч. Я зробив висновки. Чужих помилок не повторю, і іншим не дам", - сказав Порошенко.

Порошенко обіцяє в новому році збільшити доходи українців

Президент України Петро Порошенко заявив про відновлення економічного зростання і пообіцяв в новому році тримати курс на збільшення доходів українців. За словами президента, приводів для оптимізму сьогодні більше, ніж рік тому. "Легко поки не буде, але і найгірше в економіці позаду", - зазначив глава держави.

"Ми подолали шок від руйнування частини індустріального потенціалу, викликаного військовою агресією ... Так само, як і від ворожого закриття Росією ринку для наших товарів, від торгової і транспортної блокади", - зазначив Порошенко.

"Ми адаптували наше господарство до нових умов. Нам вдалося відновити економічне зростання. І це дозволяє в Новому році тримати курс на збільшення доходів українців", - переконаний президент. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 730 | Додав: adminA | Теги: тимчасова, російська окупація, Порошенко, ми об'єднаємося | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]