Вт, 2024-04-16, 12:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
Порошенко зустрівся з переселенцями
Інші останні Новини з регіонів України

Під час різдвяної поїздки до Львова, президент України Петро Порошенко зустрівся з дітьми та батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Василь і Галина Бузівок виховують шістьох дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 6 до 15 років.

Президент назвав зустріч дуже символічною. "Хочу, щоб вас побачила вся країна, тому що ваш приклад є зразком людей, які можуть покластися на країну, а також на свої сили: не пасувати перед труднощами, а реально працювати, закотивши рукава і робити свою справу", - сказав Порошенко.

Він також зазначив, що Галина Бузівок є прикладом справжньої українки, не опускаючи голову, вміє боротися за майбутнє і організовувати сім'ю.

"Сьогодні на Різдво, коли вчора ввечері з'явилася Віфлеємська зірка, з'явилася надія, що все у нас буде добре, буде мир - це те, до чого прагнуть всі українці, як на сході, так і на заході", - сказав президент.

Порошенко також поспілкувався з вихованцями будинку - прийомними дітьми і висловив слова захоплення тим, що сім'я налагодила своє господарство, тримає худобу і домашніх птахів. Президент передав різдвяні подарунки всій родині.

Галина Бузівок подякувала президенту за час і можливість зустрітися. Дитячий будинок сімейного типу родини Бузівок у вересні 2014 року переїхав з Луганської області до Жовківського району Львівської області. З січня 2015 перебуває у селі Стремінь.

Також родина Порошенків відвідала ярмарок "Різдвяне село", що працює в центрі Львова на площі Ринок та на проспекті Свободи. Президентська родина оглянула ярмарок і поспілкувалася з людьми, які також прийшли на ярмаркову площу в день Різдва Христового.

Серед відвідувачів ярмарку чимало львів'ян з сім'ями, гостей міста, молоді, школярів. Порошенко вітав усіх зі світлим святом, бажав Божого благословення кожному.

У Ратуші президент із сім'єю подивився Різдвяний Вертеп і послухав святкові колядки у виконанні городян і творчих колективів, підкреслюється в повідомленні.

Раніше Порошенки відвідали церкву Святих Апостолів Петра і Павла у с. Гута Івано-Франківської області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: зустріч, переселенці, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]