Вт, 2024-04-16, 12:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:37
Португальський досвід у береговій охороні і виробництві катерів цікавить Україну
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міністр оборони України Степан Полторак заявляє про зацікавленість української сторони в португальському досвіді організації берегової охорони, проведення рятувальних операцій і виробництві патрульних катерів, повідомила прес-служба оборонного відомства.

"Нас цікавить досвід Португалії в контексті організації охорони морського узбережжя, проведення пошуково-рятувальних операцій на морі та підготовки кадрів для потреб ВМС. Окремим напрямком поглиблення нашого співробітництва є військово-технічна галузь, а саме нам важливо ознайомитися з питаннями розробки та виробництва патрульних катерів для потреб ВМС", - сказав Полторак під час зустрічі з керівним складом ВМС Португалії на військово-морській базі "Алфейте".

Глава оборонного відомства України ознайомився з особливостями службово-бойової діяльності бази і питаннями організації системи спостереження за морською обстановкою.

Полторак також обговорив з командувачем ВМС Португалії Антоніу Мануелем Фернандеш да Сілва Рібейру питання удосконалення двостороннього співробітництва між військово-морськими силами України та Португалії.

Раніше повідомлялося, що Португалія готова прийняти на лікування і реабілітацію поранених учасників антитерористичної операції.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 683 | Додав: adminA | Теги: україна, португальський досвід, катери, берегова охорона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]