Чт, 2024-04-25, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:15
Посеред вулиці у Британії виявили портал до іншого виміру
Інші останні Новини світу
Мешканець британського міста Брайтон заявив місцевій владі, що він випадково виявив у місті вікно в інший вимір. Чоловік написав чиновникам листа з інформацією про "портал, або вихор", який може засмоктати необережних мешканців, повідомляє місцева газета The Argus.

За словами анонімного відправника, він помітив дивне явище, прогулюючись зі своїм домашнім вихованцем: "Я йшов зі своїм афенпінчером (карликова порода собак), коли побачив, що на Монреаль-роуд відкрився чи то портал, чи то вихор, який засмоктує все".

Чоловік вирішив, що перед ним "вікно в інші часи, місця і виміри". Він написав, що хотів детальніше вивчити діру, проте відмовився від цієї ідеї через побоювання, що в неї може потрапити його пес.

У зверненні до влади чоловік пише: спочатку він вирішив, що йдеться про якусь незвичайну інсталяцію Брайтонського фестивалю. "Мені здається, це небезпечно для суспільства. Чекаю вашої відповіді", - написав чоловік.

Після того, як чиновники проігнорували цей лист, наступного дня вони отримали ще один від того ж таки відправника. "Я нещодавно розповів вам про портал. Так от: ситуація погіршилася. Вікно дивного жовтого кольору і, здається, зі стіни з'явилася величезна змія, - йшлося у тексті. - Тепер я цілком упевнений, що це вікно в інший час і вимір. Я турбуюся, що якщо змія виповзе, то за нею може прийти хтось ще. Ви не могли б порадити, яких заходів потрібно вжити?"

Влада Брайтона повідомила журналістам, що ніякого розслідування у зв'язку з цим проводити вона не збирається. Однак вона не відмовлятиметься надалі приймати звернення від жителів міста будь-яким зручним для них способом.

11 квітня іранський науковець проголосив себе винахідником машини часу. З її допомогою будь-хто охочий може зазирнути у своє майбутнє на 5-8 років уперед - тобто "проникнути" аж у 2021 рік.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 998 | Додав: adminA | Теги: портал іншого виміру, Британія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]