Пт, 2024-04-19, 16:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:37
Призупинити роботу судів на три місяці Аваков пропонує
Інші останні Економічні новини

Роботу судової системи в Україні потрібно призупинити на три місяці в рамках реформи правоохоронних органів.

Про це заявив міністр МВС Арсен Аваков в Facebook.

"Жодна реформа МВС і Поліції (ми її правильно, хоч і болісно, але проводимо і проведемо!) - не допоможе змінити реально стан речей у правоохоронній сфері. Без радикальної зміни в системі прокуратури та судів, зміни рівня довіри людей до прокуратури і судів - нічого не вийде!", - пише Аваков.

На його думку, всі недавні закони і проекти змін до законів щодо судів - лише напівзаходи.

"Я ж прихильник жорсткішого процесу. Ніхто, вже вибачте, не помре - і всі зрозуміють і погодяться, якщо в країні не буде функціонувати судове правосуддя протягом трьох місяців формування нових судів! Якщо люди будуть розуміти, що відбувається процес реальних змін і очищення - погодяться потерпіти! Ухвалити всі необхідні законодавчі акти на перехідний період - від продовження процесуальних строків до порядку розгляду справ і - амба - локаут! - перезавантаження на три місяці. Усі пішли на конкурс - прийде новий суд!", - вважає міністр.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за включення до порядку денного третьої сесії парламенту і напрямок для висновків до Конституційного суду проекту закону "Про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя)".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 688 | Додав: adminA | Теги: три місяці, аваков, зупинка, робота судів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]