Чт, 2024-04-18, 08:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
"Реал" переміг "Борусію" і вилетів з Ліги чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Дива у Мадриді не сталося. "Реал" забив двічі, але не зміг відігратися у матчі-відповіді Ліги чемпіонів проти "Борусії".

Після розгромної поразки у першому півфінальному матчі ЛЧ у Дортмунді іспанцям треба було забивати як мінімум три. Але "Реал" вдома зміг тільки на фініші гри відродити інтригу. "Реал" забив два м'ячі в самій кінцівці поєдинку. На подвиг і третій гол часу не залишилося, у результаті зустріч завершилася з рахунком 2:0, який влаштував німців. Дортмунд відсвяткував вихід у фінал Ліги чемпіонів.

Реал - Борусія - 2:0 (Бензема 83, Рамос 88)

Реал: Дієго Лопес, Ессьєн, Варан, Рамос, Коентрау (Кака, 57), Озіл, Алонсо (Хедіра, 67), Ді Марія, Модрич, Роналду, Ігуаїн (Бензема, 57)

Борусія: Вайденфеллер, Пішчек, Хуммельс, Суботіч, Шмельцер, Гундоган, Бендер (Сантана 90), Блашчіковскі, Гьотце (Гросскройтц, 14), Ройс, Левандовський (Кель, 87)

Попередження: Коентрау (26), Гундоган (43), Ігуаїн (43), Бендер (45), Рамос (79), Хедіра (81), Вайденфеллер (83)

В іншому півфіналі у середу, 1 травня, "Барселона" на своєму полі спробує нав'язати боротьбу "Баварії". Фінал турніру, нагадаємо, пройде на "Уемблі" 25 травня.

Учасники коментують матч: "Уболівальники вірили до останнього, але не доля ..."

Перш ніж вийти у фінал Ліги чемпіонів, дортмундська "Борусія" порадувала уболівальників не тільки нищівним розгромом суперника у домашньому матчі, а й подарувала інтригу в зустрічі у відповідь. "Вершкові" розпечатали ворота Вайденфеллера занадто пізно - перший м'яч влетів у ворота гостей лише на 83-й хвилині, а другий - на 88-й. На третій гол господарів вже не вистачило, і перемога з рахунком 2:0 в кінцевому підсумку виявилася на користь "Борусії" - цей рахунок дозволив Дортмунду вдруге у своїй історії пробитися у фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи.

"Як же прикро! - Не приховував емоцій капітан" Реала "Серхіо Рамос, чиї слова передає офіційний сайт УЄФА. - Але такий футбол: іноді ти програєш. Так, як сьогодні, потрібно було грати в Дортмунді. Зараз ми переживаємо свій виліт разом з нашими вболівальниками. Дуже шкода, що ми загубили безліч моментів у першому таймі!"

Про важливість нереалізованого швидкого голу на післяматчевій прес-конференції говорив і наставник Мадрида Жозе Моурінью: "Мої гравці віддали у цьому матчі всі сили. Забий ми раніше, у нас з'явилася б можливість взяти верх". Бернабеу "шаленів протягом усього матчу. Вболівальники вірили у нас до останнього, але не доля ... Що стосується суддівства, то Уебб хороший арбітр, але сьогодні він був занадто добрий до Хуммельса, який зіграв рукою, а арбітр дозволив йому не пропустити фінал".

"Мадридці дуже сильно тиснули на нас, і в кінцівці матчу їм вдалося забити два голи, - констатував півзахисник "Борусії" Кевін Гросскройц. - При цьому я вважаю, що у нас приголомшлива команда, яка гідна фіналу Ліги чемпіонів. Про матч на "Уемблі" я поки не думав. Спочатку ми відзначимо вихід у фінал, а вже потім будемо думати, як грати у вирішальному поєдинку".

До слова, про святкування виходу у фінал Ліги чемпіонів після матчу на "Сантьяго Бернабеу" говорив і головний тренер "Борусії" Юрген Клопп: "Напевно, було б дещо безглуздо, якби я зараз сказав, що ми не будемо відзначати вихід у фінал. Особисто я збираюся випити пива в готелі. Ну а хлопці напевно відмінно повеселяться де-небудь в центрі міста, все-таки Нурі Шахін відмінно знає Мадрид".

До речі, далеко не всі представники німецького клубу після матчу передчували святкову вечірку і замислювалися про фінал. Деякі футболісти згадали про недавнє минуле "Борусії". Зокрема, захисник команди Матс Хуммельс, коментуючи спад Дортмунда на останніх хвилинах, згадав про поєдинок з "Малагою" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

"Я відчував, що ми контролювали хід гри, проте все ледь не обернулося проти нас за сценарієм гри з "Малагою"- заявив футболіст в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА. - У принципі, ми усвідомлювали, що вартує "Реалу" забити перший гол, як стадіон моментально заведеться і пожене команду вперед. Вихід у фінал Ліги чемпіонів - чудо з чудес, особливо для нас! До того ж він пройде на легендарному стадіоні "Уемблі".



vídeo goles Real Madrid 2 Borussia 0 по extravagario
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1081 | Додав: adminA | Теги: Реал переміг Борусію і вилетів з Лі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]