Сб, 2024-04-20, 10:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Різдвяну "Країну Мрій" проведуть у Києві та Дніпрі
Інші останні Культурні новини

7 січня фестиваль "Країна Мрій" розпочнеться в Києві та Дніпрі. У столиці "Різдво над Дніпром" розпочнеться об 11.00 на Співочому полі. В Дніпрі фестиваль стартує на площі Героїв Майдану опівдні і триватиме два дні.

У програмі різдвяний ярмарок, вулична їжа, майстер класи зі співання колядок, вирізання витинанок та плетіння ялинкових прикрас, передає Gazeta.ua.

Вже традиційно в Києві відбудеться масове співання різдвяної колядки. 7 тис відвідувачів фестивалю колядували разом у 2015 році на Софіївській Площі. Це рекорд "Країни Мрій".

У двох містах виступатимуть Олег Скрипка та "Le Grand Orchestra", ILLARIA, ТНМК, Діля та "Бурдон". Завершиться дійство зірковим вертепом. Сценарій написав казкар з Черкащини Сашко Лірник.

"Різдво – це найдивовижніший період, радісний час, який віщує про народження сина Божого. Час див, казкових мрій, родинного єднання та колядок, що лунають звідусіль!" – зазначає засновник "Країни Мрій" Олег Скрипка.

У Дніпрі вхід для дітей і дорослих безкоштовний. Вартість квитка для дорослих в Києві становить 30 грн.

Нагадаємо, міжнародний етнічний фестиваль "Країна Мрій" існує з 2004 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, різдвяна Країна Мрій, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]