Пт, 2024-04-19, 02:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:57
Російським інвесторам відмовлятимемо принципово - Мінагрополітики України
Інші останні Економічні новини

Навіть найвигідніші пропозиції з приватизації підприємств сільського господарства, що надходитимуть від осіб, за якими стоять російські інвестори, будуть принципово відхилені.

Про це заявив міністр аграрної політики України Олексій Павленко, який очолює делегацію країни на найбільшій сільськогосподарській виставці в Європі "Зелений тиждень" у Берліні, передає "Укрінформ".

"У нас є принципова позиція в уряді (щодо відмови)", - наголосив міністр, відповідаючи на питання про можливість залучення російських інвестицій до приватизації сільгосппідприємств.

За його словами, аграрна галузь уже максимально приватизована як така, тому лишилося не так багато об'єктів.

"Наш підхід: максимально швидко, за прозорими умовами, із залученням міжнародних інвесторів виставити підприємства на приватизацію не для того, щоб просто продати, а щоб знайти господаря і залучити великі інвестиції", - наголосив Павленко.

Він також додав, що вже є інтерес у питанні приватизації від американських, європейських, китайських і в цілому азіатських інвесторів.

Як раніше наголошував Павленко, закриття ринку Російської Федерації не матиме катастрофічного впливу агросектор України.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 755 | Додав: adminA | Теги: відмова, російські інвестори, Мінагрополітики України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]