Чт, 2024-03-28, 19:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:37
Щотижневі відеозвернення започатковує Гройсман
Інші останні Політичні новини

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман започатковує щотижневі відеозвернення на своїй сторінці у Facebook. Про це він повідомив у першому такому зверненні.

"Щопонеділка я буду виходити в живу трансляцію, щоб обговрювати порядок денний країни, парламенту, тих дій, які ми маємо зробити", - сказав Гройсман.

За його словами, пріоритетом 2016 року має стати розвиток національної економіки, адже "від нього залежить розвиток соціальний, та децентралізація, без якої не вдасться навести порядок".

"Ми маємо напрацювати модель охорони здоров`я, оскільки за будь-якого виклику ми починаємо втрачати життя людей. Це дуже погано. Системна криза охорони здоров`я є очевидною", - сказав він.

Також голова ВР зазначив, що днями парламент розпочне обговорення нових законів про освіту, зокрема й професійно-технічну освіту.

"Маю надію, що на цьому тижні у парламенті розпочнуться дискусії щодо цього закону. І це нам дозволить створити систему освіти, яка би давала якісних фахівців, а кожному з нас - отримати якісну освіту", - сказав він.

Раніше на сайті Ради з'явився сервіс електронних петицій. Також тут вже публікують інформацію про прогули депутатів та їхні парламентські запити.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 744 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, щотижневі відеозвернення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]