Пт, 2024-03-29, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:43
Сили АТО відбили напад поблизу Тарамчука. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російсько-окупаційні війська, застосовуючи міномети, гранатомети та озброєння БМП, здійснили 49 обстрілів позицій ЗСУ на всіх напрямках. Серед військових ЗСУ двоє поранених, один травмований. Один військовий загинув. Про це сьогодні зранку, 11 січня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти вели вогонь по Талаківці та Водяному. З гранатометів різних калібрів – по Мар’їнці, Водяному, Талаківці, Гнутовому та Широкиному. Зі стрілецької зброї – по Павлополю, Широкиному та Новотроїцькому. Також по Новотроїцькому вогонь вів снайпер, а по Широкиному БМП. В районі Тарамчука відбулося бойове зіткнення. Напад відбито.

На Луганському напрямку – по Новозванівці бойовики вели вогонь з мінометів та протитанкових ракетних комплексів. По Троїцькому – з гранатометів.

На Донецькому напрямку – з мінометів різних калібрів окупанти били по позиціях сил АТО в районі Верхньоторецького, Авдіївки, Крутої Балки, Опитного, Луганського та Зайцевого. По Опитному вогонь вела і БМП противника.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 706 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, напад поблизу Тарамчука | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]