Пт, 2024-03-29, 03:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 65 66 »




Как функционирует теневой столичный рынок рабочей силы.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-10-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



11 жовтня в результаті проведення пошукових робіт на Київському водосховищі у Вишгородському районі Київської області поблизу острова Голодний було виявлено  ​​перевернутий човен і тіло одного з рибалок.



У понеділок вранці, 8 жовтня, із села Ровжі Вишгородського району в Київське водоймище вийшов рибальський баркас ТОВ "Фіш Хаус" і не повернувся до місця дислокації.



Перебудовувати Гостинний двір у торгово-офісний центр буде АТЗТ "Укрреставрація". Як вдалося з'ясувати, її власник - кіпрська компанія - заснована іншими кіпріотами, які в свою чергу володіють 25% акцій компанії "Укренергомонтаж".



В установчих зборах конгресу, які відбулися сьогодні, взяли участь представники української інтелігенції, письменники, актори.




У столиці України, на Оболонській набережній, 30 вересня понад 12 тисяч людей встановили світовий рекорд, взявши участь у наймасовішій ранковій зарядці.




У програмі концерту прозвучать музичні твори композиторів-геніїв - Вівальді, Баха, Моцарта, Венявського та Паганіні.



За ініціативою Єврейської ради України та фонду "Бабин Яр" сьогодні, 30 вересня, в Києві пройшов траурний хід "Дорогою смерті" від Пам'ятного знаку на перехресті вулиць Мельникова і Дорогожицької.




У неділю, 23 вересня, у Києві на стадіоні "Спартак" проходив останній день пивного свята "Октоберфест 2012".



Відомий голлівудський продюсер Рік МакКаллум хоче зняти історичний фільм на території України. Про це він заявив на конференції "Кінобізнес: особливості, перспективи, можливості", яка відбулася в рамках Kiev Media Week.



Серед експонатів – зображення людської анатомії, які ілюструють наслідки куріння, ожиріння та інших пошкоджень, що можуть бути викликані зневагою до власного тіла.




Зокрема, реформа передбачає реструктуризацію головних управлінь КМДА та частковий перерозподіл їхніх функціональних обов’язків.



У Києві пізно увечері в суботу сталося ДТП, в якому загинув високопоставлений чиновник СБУ.


Рано чи пізно вода затопить житло тих, хто забудовує Конча-Заспу. Таку думку президент Національного екологічного центру України Ярослав Мовчан висловив в ході відеомосту Москва - Київ - Кишинів на тему "Природні катаклізми літа 2012 і їх наслідки".




У неділю, 15 липня, з-під Українського дому "швидка" забрала чергового голодувальника проти "мовного" законопроекту.