Чт, 2024-04-18, 04:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:59
У Львові "Шахтар" і далі гратиме
Інші останні Спортивні новини

Донецький футбольний клуб "Шахтар" продовжив оренду зі стадіоном "Арена Львів". Про це повідомили в прес-службі ФК "Шахтар".

"18 січня донецький клуб продовжив угоду про оренду "Арени Львів". Договір розрахований до кінця сезону", сказано в повідомленні.

За словами генерального директора стадіону "Донбас Арена" Вадима Гунька, умови співпраці донецької команди з львівським стадіоном залишилися практично без змін, але враховані побажання Міністерства молоді та спорту України.

"Ці корективи були виправдані. Тепер у кожної сторони є впевненість у майбутньому: і у "Шахтаря", і в "Арени Львів". Головним пунктом угоди залишається проведення нашою командою на цьому стадіоні єврокубкових матчів. При цьому "Шахтар" залишає за собою право на вибір арени для ігор внутрішнього чемпіонату", - пояснив Гунько.

При цьому він додав: "Наша політика залишилася незмінною: ми розширюємо географію "Шахтаря". Тому у другій частині сезону команда буде проводити поєдинки національної першості не тільки на львівському стадіоні".

Нагадаємо, наразі "Шахтар" проводить зимові збори у США.

Раніше наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу говорив про можливе повернення команди на стадіон "Донбас Арена".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 716 | Додав: adminA | Теги: гра, Шахтар, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]