Пт, 2024-04-26, 16:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:23
У зоні АТО - 41 обстріл. З мінометів "поливають" Піски. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Окупанти протягом минулої доби вели вогонь по позиціях ЗСУ на всіх напрямках. Загалом зафіксовано 41 обстріл. Про це сьогодні зранку, 23 січня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали позиції ЗСУ в районі Талаківки, Лебединського, Мар’їнки, Гнутового, Павлополя, Чермалика, Широкиного та Водяного. По Мар’їнці, Новотроїцькому та Красногорівці вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Валуйське, Кримське, Новоолександрівку, Новозванівку та Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська застосовували 120-міліметрові міномети, обстрілюючи Піски. Тут же вогонь вів і снайпер. По Новгородському, Луганському, Авдіївці та Зайцевому стріляли з гранатометів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, 24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1009 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, Піски, 41 обстріл, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]