Чт, 2024-04-18, 23:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:13
У зоні АТО - 60 обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 60 разів відкривали вогонь, один український військовослужбовець отримав поранення. Про це сьогодні зранку, 16 січня, прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з 122 мм артилерії бойовики обстрілювали Гнутове. З мінометів різних калібрів сепаратисти били по Павлопілю, Красногорівці і Широкиному. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Павлопілю, Гнутовому, Широкиному і Красногорівці. Також по Широкиному і Мар'їнці вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку з 120 і 82 мм мінометів бойовики обстрілювали Новозванівку і Троїцьке. По Новозванівці також били з гранатометів і стрілецької зброї, а з протитанкових ракетних комплексів сепаратисти обстріляли Золоте, Станицю Луганську і Новоолександрівку.

На Донецькому напрямку з 152 мм артилерії бойовики обстріляли Авдіївку. З мінометів різних калібрів - Новгородське, Доломітне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Зайцеве, Новгородське, Авдіївку і Верхньоторецьке.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 684 | Додав: adminA | Теги: 60 обстрілів, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]