Пт, 2024-03-29, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
Українці завоювали перші медалі на Всесвітній Універсіаді
Інші останні Спортивні новини

Біатлоністка Надія Бєлкіна поповнила бронзовою медаллю скарбничку збірної України на XXVIII Всесвітній зимовій Універсіаді в Алмати (Казахстан).

Бєлкіна на трасі індивідуальної гонки була швидшою своїх казахстанських суперниць Аліну Райкову ("золото") і Галину Вишневську ("срібло"), але з п'ятьма хвилинами штрафу в умовах практично нульової видимості через туман прийшла до фінішу з третім результатом, повідомляє Укрінформ.

Крім Бєлкіної у десятці найкращих фінішували Юлія Журавок та Яна Бондар, які показали шостий і восьмий час відповідно. Марія Кручова показала 13-й результат, Юлія Бригинець - 17-й, Яна Пустовалова - 19-й.

Нагадаємо, що в Алмати Україну представляє 61 спортсмен (біатлон, лижні гонки, сноуборд, гірськолижний спорт, фігурне катання, стрибки на лижах з трампліну, шорт-трек, лижний фрістайл, лижне двоборство, ковзанярський спорт).

30 січня сноубордисти Аннамарі Данча і Олександр Белінський завоювали перші нагороди для України на XXVIII Всесвітній зимовій Універсіаді в Алмати (Казахстан). Данча виграла "срібло" в паралельному слаломі, а Белінський став бронзовим призером у дисципліні паралельний гігантський слалом.

Всесвітні зимові студентські ігри-2017 триватимуть до 8 лютого.

Зазначимо, що на Всесвітній Універсіаді-2015 корейському місті Гуанджоу українські спортсмени завоювали 31 медаль.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: Всесвітня Універсіада, медалі, українці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]