Пт, 2024-03-29, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:37
Україну замело снігом. ВІДЕО
Інші останні Прогноз погоди

Внаслідок несприятливих погодних умов - налипання мокрого снігу, зледеніння, - у зв'язку зі спрацьовуванням систем захисту ліній електропередач, 7-8 січня були знеструмлені 117 населених пунктів у п'яти областях України.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Одеські рятувальники витягли зі снігових заметів 4 автомобілі та врятували 9 людей

Без електропостачання в Одеській області знаходяться 64 населених пункти, у Донецькій - 22 н.п., у Дніпропетровській - 16 н.п., у Кіровоградській - 10 н.п., в Черкаській - 5 н.п.

Для відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Крім того, український гідрометеорологічний центр оголосив штормове попередження на 8 січня, йдеться в повідомленні на офіційному сайті.

За даними Гідрометцентру, 8 січня вдень у більшості областей будуть складні погодні умови - у Черкаській, Полтавській, Харківській, Сумській і Чернігівській - місцями сильний мокрий сніг, хуртовини, снігові замети, ожеледь.

В Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій і Луганській - місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

В Україні, крім західної частини, окремі пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах країни ожеледиця.

Відзначимо, у всіх районах Києва у зв'язку із сильними морозами розгорнуто 105 пунктів обігріву. У пункти обігріву може звернутися кожен, хто потребує допомоги в морозні дні. У пунктах можна також випити гарячого чаю і отримати першу медичну допомогу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 822 | Додав: adminA | Теги: заметіль, сніг, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]