Чт, 2024-03-28, 16:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:02
В зоні АТО - 78 обстрілів. "Поливають" Новозванівку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу бойовики здійснили 78 обстрілів позицій українських військових на Донбасі. Поранено троє українських військових. Про це сьогодні вранці, 13 січня, в Facebook повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар’їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. БМП вела вогонь по Талаківці. По Широкиному та Талаківці– снайпер.

На Луганському напрямку – зі 152 міліметрової артилерії – обстрілювали Калиново- Папасну та Новозванівку. Зі 120 та 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці та Кримському. Із гранатометів та стрілецької зброї – по Новозванівці та Новоолександрівці.

На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів терористи обстрілювали – Луганське, Троїцьке та Зайцеве. Із гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО в районі Кам’янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки та Троїцького. По Луганському вогонь вела БМП противника.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 702 | Додав: adminA | Теги: Новозванівка, 78 обстрілів, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]