Чт, 2024-04-18, 11:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:04
Ворог веде вогонь по усій лінії фронту
Інші останні Надзвичайні новини

Проросійські бойовики продовжують порушувати угоди щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. За минулу добу вони 36 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО.

Про це сьогодні, 31 січня, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку під гранатометний та кулеметний вогонь ворога потрапили наші укріплення в Опитному, Пісках, Троїцькому, Авдіївці, Луганському та Первомайському.

Близько 18.00 противник відкрив вогонь з 82 та 120-мм мінометів по нашому опорному пункту в Зайцевому. Також з мінометів калібру 120-мм були обстріляні українські позиції в Майорську.

На Луганському напрямку наш опорний пункт в Трьохізбенці було обстріляно з автоматичного гранатомета, а по позиціях в районі Станиці Луганської противник вів вогонь зі 120-мм міномету.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по наших укріпленнях в Красногорівці та Новотроїцькому. А по позиціях Збройних Сил в Широкіному окупанти застосували зенітну установку.

Відзначимо, учора ворог відкривав вогонь переважно на Донецькому напрямі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 775 | Додав: adminA | Теги: Вогонь, уся лінія фронту, ворог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]