Пт, 2024-04-19, 08:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:14
За Азаровим вирішив стежити УДАР і коментувати його роботу на спецсайті
Інші останні Політичні новини
У партії "УДАР" оголосили про рішення щодня контролювати діяльність прем'єр-міністра Миколи Азарова. Народний депутат Сергій Каплін (УДАР) повідомив про початок проекту під назвою "Щоденник Азарова", передає "КоммерсантЪ-Україна".

"Це буде сайт, оформлений як шкільний щоденник. Наші волонтери будуть відзначати там найбільш значущі події в діяльності Миколи Азарова, а громадяни зможуть коментувати і ставити оцінки. Наприкінці місяця вони будуть підсумовуватися і виводитися в загальний бал, щоб люди знали, як працював прем'єр. Миколі Азарову також можна буде поставити оцінку за поведінку", - розповів пан Каплін.

Депутат запевнив, що учасники проекту "не перешкоджатимуть діяльності прем'єра". Вся інформація про роботу глави уряду добуватиметься з власних і відкритих джерел - публікацій друкованих та інтернет-видань, сайту уряду та сторінки Миколи Азарова на Facebook. "Презентація щоденника відбудеться наступного тижня. Це пробний крок, далі ми постараємося, щоб такі щоденники з'явилися у кожного чиновника, мера та народного депутата", - зазначив пан Каплін.

У фракції "Батьківщина" підтримали ініціативу своїх колег. "Самому Миколі Азарову давно наплювати на подібні ініціативи, а про таке поняття, як громадський контроль, він навіть не чув! У принципі, ідея колег хороша, хоча це і не більше ніж тролінг - втім, це теж потрібна справа для мобілізації людей", - заявив член парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Юрій Стець.

Представники Партії регіонів назвали пропозицію партії УДАР "рекламним ходом опозиції". "Така ідея буде подобатися людям, бо громадяни у нас завжди налаштовані проти влади. Але, я вважаю, що неможливо оцінювати діяльність прем'єр-міністра з вирваних з контексту фраз і висловлювань", - сказала народний депутат від ПР Світлана Фабрикант.

Раніше опозиція назвала Азарова членом вуличної "гопоти".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: Азаров, робота на спецсайті, удар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]