Пт, 2024-03-29, 06:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:10
Золота підкова Львівщини — що варто побачити
Інші останні Туристичні новини

Мандруючи Львовом, туристи в першу чергу намагаються відвідати ті місця, які є візитною карткою цього старовинного галицького міста. Це і майстерня шоколаду, славнозвісні кав'ярні та бари, наповнені справжнім українським колоритом, ратуша - міська рада, Личаківське кладовище, специфічні заклади відпочинку, й багато інших місць, які оглянуті будуть туристами в першу чергу. Але Львів – це не лише сучасне місто, яке манить до себе багато туристів, але і місто сповнене історією. Історія якого настільки багата і цікава, що навіть самі львівяни, бажаючи відпочити від повсякденної рутини, відвідують різноманітні екскурсії і оглядають замки Львівщини, які допомагають їм краще знати історію свою рідного краю.

Львівщина – край, який поєднує в собі сучасність і минуле. Історичні принади, збережені по сьогоднішній день зможуть здивувати вас своєю величною архітектурою і дивовижною історією, яку з задоволенням розкажуть вам знавці свого краю – екскурсоводи. Оглянути замки Львівщини – таку мету ставлять перед собою не тільки туристи, але і поціновувачі історії та архітектури.

Відвідувати замки Львівщини краще з екскурсією, придбати яку є змога в будь-якому туристичному агентстві. Тоді ви побачите не тільки мальовничі пейзажі, захоплюючі архітектурні споруди, але і дізнаєтесь всі подробиці з містичної історії замків і його власників. Також відвідавши музеї, розташовані безпосередньо в самих замках ви матимете можливість наглядно побачити тогочасне життя, оцінити побут і умови проживання.

Замовляючи екскурсію, ви протягом одного дня побачите декілька замків серед яких - Олеський, Підгорецький та Золочівський, та по бажанню і Свірзький замок. Туристичній маршрут "Золота підкова Львівщини"(назву дістав через своє образне розташування на карті – з'єднавши всі замки маршрут йде дугою і схожий на кінську підкову) вибраний невипадково, так як саме ці замки користуються найбільшою популярністю і мають найближче розташування біля траси.

Наталія Демеш спеціально для http://nowyny.eu

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 920 | Додав: admin | Теги: замки Львівщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]