Пт, 2024-03-29, 07:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:34
Зона АТО: бойовики гатять з важкої зброї. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців, двоє бійців ЗСУ зазнали поранень. Про це сьогодні зранку, 24 січня, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали українські позиції на всіх напрямках з важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку з мінометів 120 і 82 мм бойовики неодноразово вели вогонь по Красногорівці, Мар'їнці та Широкиному. З гранатометів і стрілецької зброї вони обстріляли Павлопіль, Гнутове, Талаківку, Новотроїцьке, Широкине, Водяне, Лебединське. По Новотроїцькому та Широкиному також вогонь вели і снайпери.

На Луганському напрямку з 122-мм артилерії, мінометів 120 і 82 мм терористи вели вогонь по Троїцькому. Також з мінометів різних калібрів вони били по Новозванівці і Попасній. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Кримському, Троїцькому, Новозванівці, Новоолександрівці, а також по Станиці Луганській, де мало б відбутися розведення сил.

На Донецькому напрямку з 120-мм мінометів терористи обстріляли Луганське. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики били по Авдіївці, Зайцевому і Опитному. По Піскам вогонь вів снайпер, а по Луганському - БМП.

Нагадаємо, 24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 671 | Додав: adminA | Теги: важка зброя, бойовики, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]