Чт, 2024-04-25, 14:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:20
Зона АТО: найгарячіше - на Світлодарській дузі. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу в зоні АТО поранено двох українських військових. Про це сьогодні 4 січня на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

На Луганському напрямку вчора було зафіксовано найбільшу активність бойовиків у районі Попасної, де відбулося сім збройних провокацій із застосуванням гранатомету та кулеметів. Кожен із цих епізодів тривав не більш ніж 15 хвилин.

На Донецькому напрямку найбільш напружена ситуація залишається на Світлодарській дузі, де було зафіксовано шість обстрілів та випущено по українських позиціях 35 мін. Всього ж на Донецькому напрямку вчора було зафіксовано 14 обстрілів сил АТО, з яких три - із застосуванням мінометів.

На Маріупольському напрямку дві третини обстрілів та збройних провокацій припадають на приморські рубежі – Водяне та Широкине, де вчора було зафіксовано роботу бронетехніки противника та снайперів.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку вчинено 18 обстрілів позицій сил АТО.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 930 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, Світлодарська дуга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]