Вт, 2024-03-19, 06:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Багатошарова мембрана на базі графену проявила дивні властивості: вона надійно утримувала під собою будь-які рідини і гази. Але при цьому вода випаровувалася крізь цю плівку так швидко, наче й не була зовсім накрита.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Карлос и Маргарет Кастанеда познакомились в середине 50-х годов в Лос-Анджелесе. Их брак длился с 1960 по 1973 годы. Во время супружества Карлос Кастанеда начал писать свои мистические книги.



СМИ и блоггеры, комментируя прошедший в Екатеринбурге в минувшую субботу митинг рабочих уральских заводов в поддержку Путина, сходятся во мнении, что мероприятие провалилось: участников было намного меньше, чем ожидалось.



"Расистський" скандал спалахнув у Франції через публікацію в журналі Elle статті про останні тенденції в світі моди серед чорношкірих.



Насправді ніяких зловісних планів щодо прем'єр-міністра і свого суперника на виборах 4 березня у мільярдера не було, і він всього лише вкотре порушував тему про винесення з мавзолею і поховання тіла Леніна.



США та їхні європейські партнери публічно засудили тих, хто поставляє Сирії зброю,зображаючи їх як перешкоду демократичним змінам на Близькому Сході. ЛАД теж все енергійніше вимагає, щоб Росія порвала з Асадом.



31 січня в Києві невелика хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -19...-21 градус, вдень -13...-15 градусів.



Жизнь современного человека, а особенно в большом городе, очень трудная из-за постоянной занятости, пробок на дорогах, а также плохой экологии.


Громадянське суспільство, знову сформоване за останні 20 років, починає висловлювати свою недовіру і невдоволення. Так "гомо совєтікус" і "гомо сентименталіс" минулого поступово перетворюється на "гомо демократікус". І ця людина проголосує проти Путіна.



Иногда после трудного рабочего дня так хочется расслабиться - сесть за руль и промчаться с большой скоростью по шоссе. Однако, когда за окном зима, на улицах гололедица и мороз, то такое занятие выглядит достаточно опасным.



Як пояснили організатори рейтингу, він формувався у кілька етапів. До попереднього списку увійшли сучасні автори, які видавалися за останні десять років, номінанти та лауреати літературних конкурсів та премій.



Современные люди проводят достаточно таки активную жизнь, а некоторые настолько активную, что приходится очень часто менять свое место жительства.



В современном мире многие люди, которые заботятся о своем здоровье, но никак не могут бросит курить, переходят на электронные сигареты.