Вт, 2024-03-19, 08:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Лувр зберіг за собою статус найбільш відвідуваного музею в світі. За 2011 рік у ньому побували рекордні 8,8 млн чоловік - на 5% більше, ніж рік тому.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У південній півкулі зараз розпал літа і температура в Мельбурні сягає сорока градусів за Цельсієм. На пляжах там можна лишатися до ночі, стовпчик термометра спадає тільки після опівночі, а доти не показує менше тридцяти.



4 січня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, увечері невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +3...+5 градусів.



У ніч проти 4 січня мешканці Землі зможуть спостерігати перший у 2012 році метеорний дощ. За потоком, який дістав назву квадрантиди, можна буде спостерігати протягом трьох ночей.



Актриса Лора Палвер, исполняющая роль Ирэн, снялась полностью обнаженной – если не считать одеждой бриллиантовые сережки, губную помаду и туфли на высоких каблуках.



Оскароносные режиссеры Роб Эпштейн и Джеффри Фридман в декабре приступили к съемкам биографической картины "Линда Лавлейс", об актрисе, игравшей в знаменитом порнофильме 70-х "Глубокая глотка".



В 1982 году профессор хайфского "Техниона" Даниэль Шехтман доказал возможность существования квазикристаллов, за что был награжден Нобелевской премией по химии 2011 года.



Сирійські повстанці взяли в полон кілька десятків військовослужбовців урядової армії під час бою за два блок-пости в провінції Ідліб на північно-заході країни.



Керівник Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Ніко Ланге не розуміє, чому українська влада ризикує відносинами з Європейським Союзом через справу екс-прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко.


Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі подарувала своєму цивільному чоловіку, акторові Бреду Пітту на Різдво й 48-й день народження, який він відзначив у грудні, водоспад у Каліфорнії разом із прилеглою до нього ділянкою землі.



Масова загибель чорних дроздів сталася новорічної ночі в одному з міст американського штату Арканзас - рівно через рік після аналогічного інциденту в тому ж місці.