Вт, 2024-03-19, 13:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Ми можемо рухатися далі в цьому напрямку. Ми пам'ятаємо, коли було президентство Польщі в ЄС, Польща активно підтримувала Україну, її інтеграційні наміри. Ми також розуміємо геополітичну важливість України в питанні відносин з ЄС ", - заявив посол.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-01-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Впервые исследователи проверили связь между болезнями сердца и употреблением жареной пищи. Это сделали ученые из Испании, где употребляют много жареного.



Сегодня утром, 26 января, в Лондоне состоялась своеобразная фотосессия-марафон под лозунгом Team Pants And Bra участники которой, одетые лишь в нижнее белье, совершили пробежку вокруг знаменитого Тауэрского моста.



Суд в США постановил выплатить беспрецедентную компенсацию морального ущерба человеку, который провел в тюрьме свыше 15 лет по ложному обвинению в убийстве.




П'єр давно їздить по різних країнах як діджей, часто буває в Росії - заробляє гроші сам. Ще недавно він їздив на метро, але потім тато виділив йому машину з водієм-охоронцем.



В наше время, когда в сети Интернет с каждым днем появляется все больше новых порталов, продвижение сайта стало более трудным и дорогим.



27 січня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -17...-19 градусів, вдень -12...-14 градусів.



Иногда, когда человек решается заняться собственным бизнесом, то он пытается для начала найти компанию, для которой регистрация фирм...




Черговість виступів країн-учасниць півфіналів стане відома тільки в березні за результатами жеребкування, яке буде проведено за участю керівників делегацій.



"Ніхто не може собі уявити, що підготовлена Угода про асоціацію буде парафована, підписана та ратифікована європейськими парламентами, якщо нинішня ситуація (з правами людини) триватиме", - сказав Зімере.



Оппозиционер заявил, что хотел бы "набить морду" Ашоту Габрелянову, главному редактору скандального издания, которое посмело назвать его давнюю спутницу "девушкой по вызову".



Уже осталось не так много времени для такого удивительного и долгожданного дня — выпускного. Для большинства молодёжи это очень значительный день, поэтому лучше заранее подготовиться к такому важному дню.




За словами народного депутата, швидше за все, в резолюції буде пункт про майбутні парламентські вибори, зокрема "про необхідність дотримання всіх демократичних стандартів при проведенні цих виборів".


ACTA дуже нагадує американський законопроект про боротьбу з інтернет-піратством (SOPA).  Його розгляд конгресмени відклали минулого тижня після акції, проведеної такими інтернет-гігантами, як Wikipedia і Google, які на знак протесту проти ухвалення документа тимчасово відключили свої ресурси.