Вт, 2024-03-19, 12:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Новогодние и Рождественские праздники уже закончились, но у вас после них осталось целая гора различных вещей, которые нужно постирать.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-01-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



21 січня в Києві хмарно із проясненнями, сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, заметілі, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень -1...+1 градус.



26 січня в Києві стартує щорічна панорама найкращих французьких кінопрем'єр року "Вечори французького кіно".



При цьому називається перелік якостей, якими повинен володіти кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції": "порядність, принциповість, професіоналізм, громадський авторитет і бездоганна репутація".



Украина – большая сельскохозяйственная страна, которая еще с давних времен знает как работать на земле, чтобы она дарила людям максимальный урожай.



Італійська страхова компанія готова відшкодувати моральний і матеріальний збиток українським туристам, які перебували на борту круїзного лайнера Сosta Concordia в момент катастрофи.



Власенко підтвердив, що за Тимошенко досі ведеться цілодобове відеоспостереження, а кілька днів тому були ще й встановлені "телекамери з телескопічними об'єктивами, аби наглядачі могли бачити, що екс-прем'єрка читає чи пише".



Многие современные украинцы в последние годы пытаются прикупить себе недвижимость в Ялте.



Менш ніж за рік до Іспанії з Куби переїхали 115 кубинських дисидентів, які відбували там різні терміни ув'язнення. Ще 12 опозиціонерів не побажали залишати країну, але в кінцевому підсумку також були звільнені.



Один из создателей ритм-энд-блюза, певец, композитор, барабанщик, пианист, издатель и продюсер, а также телеведущий, политический активист и ди-джей Джонни Отис умер у себя на родине, в Калифорнии.


В Украине в последние годы часто говорят о различных реформах, но хотя от них и мало результата — они в основном только ухудшают жизнь людей,



Лондондеррі відомий своїми радикальними націоналістичними настроями. Багато його мешканців бажають возз'єднання двох Ірландій, а, отже, виходу Північної Ірландії зі складу Великобританії.


Вчора міжнародна неурядова організація Freedom House оприлюднила звіт "Свобода у світі-2012". Україна виявилася лідером у погіршенні рівня демократії в Євразії. У звіті констатуються переслідування опозиції в країні, погіршення свободи ЗМІ та придушення мирних демонстрацій.


"Ми подали заявку на 4 лютого на 14:00 (12:00 за Києвом). Маршрут - від Калузької застави через Садове кільце, далі по Новому Арбату, по Манежній площі", - сказала представник руху "Солідарність" Надія Мітюшкіна. За її словами, в акції передбачається участь 50 тисяч осіб.