Вт, 2024-03-19, 04:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



22 січня в Києві хмарно, уночі сильний сніг, мокрий сніг, удень сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень 0...-2 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-01-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Нємцов також висловив думку, що на користь всіх сторін було б все-таки створення консорціуму Україна-Росія-ЄС. "Його потрібно робити для того, щоб модернізувати систему. Якщо все завершиться консорціумом, то ціну доступнішу отримати можна", - додав він.



Иногда случаются ситуации, что вам срочно нужны деньги, и тогда для решения своей проблемы вы пытаетесь взять кредит наличными.



Білі тигренята народилися три тижні тому, але рідна мама була не в змозі їх виходити. За словами ветеринарів, тигриця сильно ослабла, так як це були вже треті пологи за останні півтора року.



У хорватській печері з видом на Адріатичне море виявлена ​​одна з найстаріших астрологічних таблиць: за такою визначали долю людини в залежності від того, коли вона народилась.



Після піврічних канікул Чорнобиль знову готовий приймати туристів. За тригодинну екскурсію зоною відчуження доведеться сплатити тисячу гривень, а дозволу на в'їзд чекати 10 днів.

 

Группа перебежчиков из КНДР в пятницу запустила с приграничной территории Южной Кореи в направлении Севера воздушные шары со сладостями.

 

 




В Дагестане возле города Избербаш взорвался автомобиль, в котором, по-видимому, находились трое неудавшихся террористов, надеявшихся совершить теракт в черте города.



Незвичайний кандидат в президенти Південної Кореї: він запевняє, що володіє навичками чарівника. Якщо його четверта спроба стати лідером країни стане успішною, то мир запанує у всьому світі.