Вт, 2024-03-19, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

2015 год стал юбилейным: ровно 15 лет назад власть в стране перешла к Владимиру Путину. Прошедшие годы выдались спокойными и сытыми.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2016-01-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

На Червонозоряний проспект 119 (нині Лобановського) відразу виїхали рятувальники ДСНС. Як виявилося, масштабне займання почалося на території МАУП", - йдеться в повідомленні.


 

 

"Той факт, що українські експортери отримали майже тисячу сертифікатів тільки за перші кілька днів січня свідчить про успішний початок дії зони вільної торгівлі з ЄС", - йдеться в повідомленні.


 

Близько 700 людей одночасно заспівали "Добрий вечір тобі, пане господарю". Синхронний спів зафіксували представники Національного реєстру рекордів України, повідомляє прес-служба офіційного порталу міської ради Черкас.


 

Внаслідок несприятливих погодних умов - налипання мокрого снігу, зледеніння, - у зв'язку зі спрацьовуванням систем захисту ліній електропередач, 7-8 січня були знеструмлені 117 населених пунктів у п'яти областях України.


 

На заступника гендиректора телеканалу ATR Айдера Муждабаєва та активіста Сейт-Бекіра Сулейманова намагалися напасти невідомі в приміщенні кримськотатарського кафе "Мусафір".


 

 

Обстріли позицій сил АТО з боку проросійських озброєних банд в день Різдва Христового не припинялись. Про це сьогодні, 8 січня, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.


 

Він прожив дуже коротке життя – усього 28 років. Але зумів залишити по собі вагомий спадок унікального світовідчуття та безкомпромісної любові до батьківщини, що в ті часи не лише не сприймалося радянською владою, а й просто – знищувалось.


 

Під час різдвяної поїздки до Львова, президент України Петро Порошенко зустрівся з дітьми та батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу родини Бузівок. Про це повідомляє прес-служба глави держави.