Вт, 2024-03-19, 07:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Новий уряд Молдови (Guvernul Republici Moldova) було затверджено за лічені хвилини. За висловлення вотуму довіри програмі та складу уряду проголосувало 57 з 101 депутатів, при цьому в залі були присутні 68 депутатів.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2016-01-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк ініціює 21 січня зустріч генерального прокурора України, глав Міністерства внутрішніх справ, СБУ, Національної поліції і нового антикорупційного прокурора для передачі їм першочергових справ проти корупціонерів.


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звинуватив російського бізнесмена Костянтина Григоришина у фінансуванні антиукраїнських політичних сил та співпраці з Федеральною службою безпеки Російської Федерації.


 

На своїй першій в 2016 році прес-конференції президент Петро Порошенко озвучив новий план щодо повернення Криму. За його словами, анексований півострів можна повернути тільки дипломатичним шляхом.


 

Президенту Латвії Раймонду Вейонісу (Raimonds Vejonis) планується провести операцію на серці, повідомили у клінічній університетській лікарні Паула Страдіня (Paula Stradina).
 


 

Міністерство фінансів України на плановому аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) у вівторок 19 січня залучило до державного бюджету 486,045 млн дол. США, повідомляється на сайті міністерства.


 

Донецький футбольний клуб "Шахтар" продовжив оренду зі стадіоном "Арена Львів". Про це повідомили в прес-службі ФК "Шахтар". "18 січня донецький клуб продовжив угоду про оренду "Арени Львів".


 

 

Після зняття міжнародних санкцій Іран збирається постачити ще більше нафти на перенасичений ринок, що призведе до подальшого падіння цін на нафту.


 

Уряд України в середу прийме рішення про розширення введеного з 10 січня 2016 року ембарго на постачання в країну ряду російських товарів ще більш ніж 70 товарними позиціями, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.


 

До Конституційного Суду України надійшло конституційне подання 51 народного депутата України щодо офіційного тлумачення положення статті 155 Конституції України "на наступній черговій сесії Верховної Ради України".