Вт, 2024-03-19, 05:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) схвалила законопроект про внесення змін до Конституції України щодо судочинства.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На першому етапі новий документ оформлюється лише особам, які досягли 16-річного віку та оформлюють документ вперше. Оформити документ можна у 330 з близько 600 підрозділах міграційної служби на всій території України.


 

 

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, яку незаконно утримують у Росії, після 26 днів голодування втратила 15 кг. Про це російський адвокат Микола Полозов повідомив у Twitter.


 

Заступник голови Адміністрації президента України Олексій Філатов сподівається, що Конституційний Суд до кінця січня надасть позитивний висновок щодо законопроекту про внесення змін до Конституції в частині правосуддя.


 

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу ніхто з військовослужбовців Збройних сил України не загинув і не був поранений, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

 

Держконцерн "Укроборонпром" розробляє плани участі у програмі модернізації парку основних бойових танків (ОБТ) Збройних сил Польщі РТ-91. Про це повідомляє прес-служба концерну.


 

Національний банк відтермінує щонайменше до травня скасування валютних обмежень через затримку з отриманням траншів від МВФ. Про це заявила голова НБУ Валерія Гонтарєва.


 

Холдингова компанія ABH Holdings S. A. (ABHH), яка опосередковано володіє 100% акцій "Альфа-банку", підписала угоду з італійською UniCredit Group про передачу 100% акцій ПАТ "Укрсоцбанк" в обмін на міноритарну частку володіння в ABHH у розмірі 9,9%.


 

 

Курс української валюти недооцінено на 68,7%, повідомляє британське видання The Economist згідно даних оновленого "індексу бігмака".


 

Ситуація в зоні проведення АТО знову загострилася - впродовж минулої доби бойовики 35 раз порушували умови перемир'я уздовж всієї лінії розмежування. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.