Вт, 2024-03-19, 05:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна торік подолала залежність від російського газу і почала процес інтеграції в єдиний європейський енергетичний ринок.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Документальна стрічка Євгена Афінеєвського "Зима у вогні", що розповідає про події, які сталися на Євромайдані 2013-2014 років, потрапила до п'ятірки претендентів на "Оскар" у номінації "Найкращий документальний фільм".


 

 

Відсьогодні Україна і США є повноцінними партнерами у Відкритому небі. Про це у четвер 14 січня повідомив заступник Міністра інфраструктури України, керівник апарату Володимир Омелян.


 

Президент Петро Порошенко не вбачає конкурента у голові Одеської обласної держадміністрації Міхеїлі Саакашвілі. Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання про "електоральну загрозу" від екс-президента Грузії.


 

 

Госкомтелерадио определился с претендентами на получение премии имени Леси Украинки. Об этом сообщили в пресс-службе комитета.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військовослужбовців зазнали поранень - внаслідок підриву на міні, повідомив спікер адміністрації з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

 

Сьогодні, 14 січня, на 78-му році життя помер відомий штангіст – дворазовий олімпійський чемпіон з важкої атлетики, неодноразовий чемпіон світу, Європи й СРСР Леонід Жаботинський.


 

 

У канадському парламенті зареєстрована електронна петиція, що закликає скасувати візовий режим із Україною. Петиції бракує лише трьох сотень підписів, аби потрапити на обговорення до парламенту.


 

 

Увечері 13 січня бойовики 70 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.