Вт, 2024-03-19, 13:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Став відомий попередній склад "Українських отаманів" на перший матч нового сезону Всесвітньої серії боксу, який наш клуб проведе 30 січня у Вінниці проти "Китайських драконів".

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі переглядає основні макроекономічні показники України, однак глобального колапсу не очікується, а прогноз щодо інфляції на 2016 рік залишається на рівні 12%.


 

 

Верховна Рада ратифікувала Протокол про застосування Договору про зону вільної торгівлі між Україною та Республікою Узбекистан.


 

 

Українські тенісистки Даяна Ястремська та Анастасія Зарицька вийшли у фінал парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open) серед юніорів.


 

 

У київському "Мистецькому Арсеналі" до 31 січня проходитиме ретроспективна виставка українського художника Івана Марчука "Генотип вольності".


 

Державна санітарно-епідеміологічна служба України інформує, що за добу 27 січня в Україні зареєстровано 80 720 звернень по медичну допомогу через захворювання на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.


 

Верховна Рада України сьогодні, 28 січня, ухвалила в першому читанні проект закону України "Про внесення змін до статті 149 Регламенту Верховної Ради України" (реєстраційний номер 3812).


 

Суд визнав протиправним та скасував рішення Житомирської обласної ради від 28 травня 2015 року, яким у державного лісгоспу було вилучено чотири ділянки загальною площею 95 га.


 

Вкладення в Україну є надійними інвестиціями, адже нинішня українська криза - це лише тимчасове явище, яке незабаром зміниться економічним зростанням. Таку думку висловила міністр фінансів України Наталія Яресько.


 

 

Бойовики за добу в зоні проведення АТО порушили режим тиші 40 разів. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.