Вт, 2024-03-19, 05:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Народний депутат України, лідер кримських татар, один з ініціаторів громадянської акції по блокаді анексованого Росією Криму Мустафа Джемілєв вважає, що заявлена ​​раніше координатором акції Лєнуром Іслямовим морська блокада усього Криму неможлива.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-01-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Київський завод шампанських вин змінив назву популярної марки «Советское Шампанское» на «Советовское». Зміну назви у компанії пояснили дією закону про декомунізацію, згідно з яким в Україні заборонені назви, що пропагують радянське минуле.


 

В ночь со 2 на 3 января температура воздуха в Киеве упадет до - 25С. Такой прогноз осуществил Гидрометцентр. Причина этому - холодная арктическая масса, которая будет определять погоду в Украине на ближайшие сутки.


 

На тимчасово окупованих територіях Донецької області терористи викрадають молодих жінок для продажу за кордон. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.


 

 

Президент України Петро Порошенко затвердив зміни до Податкового кодексу. Про це йдеться на сайті Верховної Ради. "Повернено з підписом президента", - зазначено в картці закону.


 

С 1 января 2016 года вступают в силу ужесточенные требования Национального банка Украины к пунктам обмена валют. Об этом сообщается на официальном сайте ведомства.


 

Тренери команд чемпіонату України з баскетболу назвали імена найкращих гравців першої половини сезону у Суперлізі "Фаворит Спорт". Про це повідомляє Федерація баскетболу України.


 

Як повідомляє перс-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, ввечері біля Маріуполя бойовики НЗФ прицільно обстріляли зі стрілецької зброї українські позиції в районі Сартани, а з великокаліберних кулеметів - у Широкиному.


 

До монумента Бандері у Львові поклали квіти та провели віче. Учасники кажуть, Степан Бандера увійшов у історію не лише як ідеолог українського визвольного руху. Поняття "бандерівець" стало загальною назвою для українців-патріотів.