Вт, 2024-03-19, 05:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Петро Порошенко підписав Закон "Про позачергові вибори Криворізького міського голови", ухвалений Верховною Радою 23 грудня 2015 року.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В окупованому Російською Федерацією Криму почалися масові арешти мусульман. Про це у п'ятницю 29 січня пише юрист Еміль Курбедінов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.


 

Президент Петро Порошенко підписав укази, якими звільнив за порушення присяги 86 суддів. Про це повідомили у прес-службі глави держави 30 січня.


 

 

Президент Петро Порошенко стверджує, що країна стала незалежною від російського газу, що показало проходження осінньо-зимового опалювального сезону.


 

 

"Арсенал" і "Динамо" погодили деталі трансферу атакуючого півзахисника Андрія Ярмоленка. Сума відступних складе 23 мільйони фунтів стерлінгів.


 

У Верховній Раді України зареєстровано законопроект про квоти для української пісні в ефірі музичних радіостанцій, повідомив віце-прем'єр - міністр культури України В'ячеслав Кириленко.


 

У 2016 році Міноборони планує змінити підходи до харчування української армії та забезпечення її якісними продуктами. Про це 30 січня повідомив глава Міноборони Степан Полторак.


 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто з українських військових не загинув, а двоє дістали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

С приходом весны украинцев ждет очередное повышение тарифов на электроэнергию — это будет третий этап введенного весной 2015 года поэтапного повышения тарифов.


 

 

У Дніпропетровську 29 січня о 21 годині на площі перед центральним залізничним вокзалом знесли пам'ятник більшовику Григорію Петровському.