Вт, 2024-03-19, 09:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українська збірна перемогла в етапі Кубка світу з фехтування на шаблях серед жінок, який у неділю, 31 січня, завершився в Афінах (Греція).

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Министр иностранных дел Канады Стефан Дион прибыл в Украину с рабочим визитом.


 

 

Український плавець Михайло Романчук здобув перемогу на міжнародних змаганнях у Люксембурзі Euromeet-2016.


 

Автомобіль харківських волонтерів-медиків потрапив під мінометний обстріл під Майорськом Донецької області. Про це повідомила у Facebook волонтер громадської організації "Сестра милосердя АТО/Харків".


 

 

У Дніпропетровську активісти повалили пам'ятник радянському політичному діячеві, одному з організаторів Голодомору 1932-1933 років Григорію Петровському.


 

 

Українська біатлоністка Анна Кривонос здобула свою другу нагороду на юніорському чемпіонаті світу, що триває у румунському Чейле-Градістей.


 

 

Національне антикорупційне бюро України розслідує провадження стосовно екс-міністра екології Миколи Злочевського. Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник.


 

 

В Києві заарештували координатора "Руху за пряме народовладдя в Україні", відому правозахисницю Наталію Лордкіпанідзе.


 

Это была первая встреча для нашей команды в шестом сезоне Мировой серии бокса. "Китайские драконы" потерпели разгромное поражение.


 

Проросійські бойовики продовжують порушувати угоди щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. За минулу добу вони 36 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО.