Вт, 2024-03-19, 09:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Эксперты VoxUkraine спрогнозировали, что цены на землю в Украине будут существенно ниже, чем в большинстве западноевропейских стран, однако приблизительно на уровне цен в Восточной Европе.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Киеве неизвестные блокируют магнитные замки на дверях с кодовыми замками, ведущими в подъезды жилых домов.


 

В столице взяли под стражу трех налоговиков, которые получили более 3 млн грн взятки. Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры Киевской области.


 

 

У Мельбурні стартував Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу, у рамках якого в перший день свої матчі проводять чотири представники України, повідомляє Великий теніс України.


 

 

Епідемічний поріг захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції наразі перевищено в Донецькій і Рівненській областях, ще 10 областей наближаються до цього рівня.


 

Призупинення Австрією Шенгенської угоди не впливає на переміщення громадян України по Європі. Про це у Facebook написав посол України в Австрії Олександр Щерба.


 

Президент Петро Порошенко привітав українців з Богоявленням Господнім. "У велике свято Богоявлення та Хрещення Господнього бажаю міцного здоров’я кожній українській родині!


 

Рух "За очищення" виступає за повне оновлення державних кадрів в Україні. Про це заявив голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі під час виступу на антикорупційному форумі в Харкові.


 

 

Українську льотчицю і нардепа Надію Савченко можуть обміняти на затриманих в Україні російських військових Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва.


 

Загалом за минулу добу проросійські бандформування 47 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО, застосовуючи при цьому, окрім стрілецької зброї, міномети, гранатомети та бронетехніку.