Вт, 2024-03-19, 07:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

МВФ відмовився від вимоги підвищення пенсійного віку в Україні, що раніше обумовлювалося в рамках надання чергового траншу фінансової допомоги.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Артем Блошенко здобув першу у сезоні-2016 перемогу для українського дзюдо. Спортсмен із Дніпропетровська виграв турнір Гран-прі у столиці Куби у ваговій категорії до 100 кг.


 

Одеська обласна держадміністрація під керівництвом Міхеїла Саакашвілі і Всесвітній клуб одеситів під керівництвом Михайла Жванецького заснували міжнародну літературну премію імені Ісаака Бабеля.


 

 

Народний депутат України Ірина Геращенко повідомила, що новим головою Парламентської асамблеї Ради Європи обрано Педро Аграмонта.


 

Рада Європи відправляє сьогодні швейцарського дипломата Жерара Штудмана на чолі офіційної делегації до Криму для аналізу ситуації з прав людини на півострові.


 

 

Теплотехническое оборудование выпускает АТОН Group-холдинг. На сайте aton.ua можно узнать о  деятельности холдинга. Выпускает 70 наименований продукции.


 

Металургійна галузь України - серед пріоритетів влади, однак вона на сьогодні є неефективною та не повністю конкурентоздатною. Про це заявив президент Петро Порошенко.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Державній службі України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) і Державній фіскальній службі (ДФС) перевірити якість палива на заправках.


 

Президент Петро Порошенко вітає ініціативу парламентарів щодо того, що голосуванню змін до Конституції в частині децентралізації має передувати кілька важливих передумов, перш за все - припинення вогню і довгий період повної тиші.


 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман започатковує щотижневі відеозвернення на своїй сторінці у Facebook. Про це він повідомив у першому такому зверненні.


 

 

Попри домовленості щодо врегулювання конфлікту противник не припиняє обстрілювати позиції сил АТО з різних видів зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.