Вт, 2024-03-19, 07:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Украина не будет покупать газ у России по предложенной цене 212 долларов за тысячу кубометров, поскольку в Европе цена ниже, заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Підсумок референдуму в Нідерландах не на користь угоди про асоціацію України і ЄС може призвести до нової кризи, змінивши баланс сил в Європі. Про це заявив глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер.


 

На літньому саміті НАТО у Варшаві Польща поставить питання про створення баз альянсу в країні. Міністр оборони країни Антоній Мачеревіч розцінює рішення з цього питання як визнання Польщі "рівноправним членом" НАТО.

 


 

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загинуло двоє українських військовослужбовців, поранених немає. Про це сьогодні на брфиінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

У місті Єнакієвому, яке контролюють бойовики, зареєстровані неодноразові випадки викрадення мирних мешканців. Про це 9 січня повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

На шахті №1 "Нововолинська" внаслідок обвалу породи загинули двоє гірників. Як повідомив голова місцевої організації Незалежної профспілки гірників України Сергій Демченко, нещасний випадок стався вночі 9 січня близько 4.05.


 

В Одесі військовослужбовець Військово-морських сил України, виконуючи обов’язки у добовому наряді, запобіг нападу невідомих осіб на військовий об’єкт. Про це повідомили у прес-центрі командування українських ВМС.


 

 

За минулу добу, 9 січня, зафіксовано 28 випадків застосування бойовиками проросійських НВФ зброї проти сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.