Вт, 2024-03-19, 05:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Если Вы хотите создать свой бизнес и не тратить для этого много денег, в самый раз обратиться на сайт zakupka.com. Здесь вами может быть выбрана детская игровая мебель.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-01-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В течение вчерашнего дня в зоне проведения антитеррористической операции погиб один украинский военнослужащий, еще один получил ранения.


 

Президент України Петро Порошенко та президент Азербайджану Ільхам Алієв обговорили ситуацію з російським ембарго на українську продукцію, а також скоординували дії для розвитку маршруту транзиту через Каспійське море в напрямку Китаю та Ірану.


 

 

Україна розраховує на розширення портфеля проектів, які можуть бути реалізовані і профінансовані одним з основних кредиторів країни – Європейським банком реконструкції та розвитку.


 

 

Британський підприємець Річард Бренсон заявив, що йому цікаві українські стартапи. На Всесвітньому економічному форумі в Давосі він заявив, що Україна сильна талантами, зокрема у сфері IT.


 

 

Збірна України з гімнастики відмовилася брати участь у турнірах, які будуть проходити на території Росії.


 

 

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Президентом Швейцарської конфедерації Йоганном Шнайдером-Амманном, під час якої співрозмовники домовилися про надання Україні додаткових $200 млн.


 

 

Сьогодні, 23 січня, в Україні почне роботу оціночна місія ООН, яка зосередиться на питаннях розмінування та гуманітарного врегулювання ситуації на Донбасі.


 

Керівник Антитерористичного центру (АТЦ) при Службі безпеки України Віталій Маліков повідомив, що наразі на непідконтрольних Києву територіях Донбасу перебуває близько 8,5 тис російських військових.


 

 

Незважаючи на домовленості щодо перемир’я, проросійські бойовики на Донбасі продовжують обстрілювати позиції українських військових.