Вт, 2024-03-19, 05:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Кабінет міністрів України ухвалив рішення про остаточну ліквідацію державного авіабудівного концерну "Антонов" у зв'язку з переходом усіх його підприємств до складу оборонного концерну "Укроборонпром".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-01-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Европейском парламенте с участием руководящего состава Верховной Рады Украины пройдет украинская неделя.


 

 

У Международного валютного фонда (МВФ) нет замечаний к принятому Украиной бюджету на 2016 год, и вскоре будет выделен очередной транш помощи.


 

 

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військовослужбовців немає, один зазнав поранень.


 

"Житель Днепропетровска, находясь летом прошлого года в АР Крым, был задержан за правонарушение. В обмен он согласился сотрудничать с ФСБ России".


 

Солом'янський суд Києва дав дозвіл казахським силовикам провести обшуки в "Эксимбанк Казахстан" в Астані і вилучити докази щодо схем закупок уранового концентрату українським "СхідГЗК". Про це йдеться в ухвалі суду за 18 січня 2016 року.


 

У Лос-Анджелесі (США) завершилися перші змагання олімпійського циклу LA Lights 2016, в яких українка Ганна Різатдінова виграла 5 золотих медалей, повідомляє прес-служба Федерації гімнастики України.


 

Українська співачка ONUKA записала міні-альбом "VIDLIK", який стане першим релізом нового однойменного лейблу, заснованого в січні 2016 року. На створення міні-альбому музикантів надихнула Чорнобильська катастрофа.


 

"Референдум как инструмент используется, чтобы отсрочить уже абсолютно очевидный политический кризис - в парламенте нет коалиции и понимания между разными политическими группами".


 

Проросійські найманці не припиняють обстрілів позицій українських військових у зоні проведення АТО. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.