Вт, 2024-03-19, 11:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Столичные власти приняли решение ввести в Киеве профилактический карантин с 16 января.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-01-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Завтра в столице ночью и утром ожидается сильный снег, на дорогах гололедица. Киевлян предупредили об ухудшении погодных условий и призвали водителей быть осторожными на дорогах столицы.


 

Служба безпеки під час внутрішньої перевірки не побачила ознак корупції у відомстві та завершила розслідування. Про це йдеться сюжеті проекту "Схеми".


 

 

Президент України Петро Порошенко задоволений діяльністю голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої. Про це глава держави заявив 14 січня під час своєї першої у 2016 році прес-конференції.


 

Україна, Азербайджан, Казахстан і Грузія підписали протокол про встановлення конкурентоспроможних пільгових тарифів на вантажоперевезення по Транскаспійському міжнародному транспортному маршруту.


 

 

13 січня "Дніпро" почав перший тренувальний збір у турецькому Белеку, який триватиме до 25 січня. Перший тиждень збору в Туреччині підопічні Мирона Маркевича присвятять тренуванням.


 

 

Книга об’єднала інформацію про національні символи, культуру, фольклорно-етнографічні особливості, традиції та досягнення українців.


 

У п'ятницю, 15 січня, в окупованому Криму відбудеться судове засідання, на якому мають оголосити вирок заступнику голови Меджлісу кримських татар Ахтему Чийгозу та двом іншим обвинуваченим у "справі 26 лютого".


 

Міністерство охорони здоров'я закликало громадян відповідально ставитися до себе та оточення у період епідемії грипу та в деталях розповіло, як розпізнати хворобу. Про це йдеться у повідомленні Міністерства охорони здоров'я.


 

 

Упродовж минулої доби російсько-терористичні війська понад 60 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це інформує прес-центр АТО.