Вт, 2024-03-19, 09:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Норма про необхідність підвищення пенсійного віку відсутня у проекті меморандуму про економічну і фінансову політику, підготовку якого Україна завершує для отримання в лютому третього траншу кредиту МВФ.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-01-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Валютний ринок України, крім інших факторів, перебуває під тиском активної монетарної експансії бюджету в грудні, коли казначейський рахунок уряду знизився на 39 млрд грн.


 

"Щойно прийнято рішення про зловживання монопольним становищем на ринку транзиту природного газу магістральними трубопроводами по території України компанії "Газпром" як монопольного покупця. Сума штрафу - 85 млрд грн.


 

Учора ситуація на сході України загострилася, і силам антитерористичної операції довелося відкривати вогонь у відповідь на обстріли бойовиків. Про це речник Адміністрації президента України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко заявив під час брифінгу.


 

Олімпійська чемпіонка українка Олена Підгрушна посіла п'яте місце на спринтерській дистанції 7,5 км шостого етапу Кубка світу з біатлону, який у четвер 21 січня стартував в італійському Антхольці.


 

На Закарпатті поліція розпочала розслідування за фактами погроз голові Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадію Москалю.


 

 

Подібна акція пройде не тільки в Києві, а й у всіх багатьох містах країни, а також за кордоном. Зокрема в Північній Європі, Британії та Польщі.


 

Рівень вакцинації населення України на сьогодні загалом становить лише 3%, рівень вакцинації груп ризику - близько 20%. Як передає Укрінформ, це відзначила на брифінгу головний позаштатний інфекціоніст Міністерства охорони здоров'я України.


 

 

"Ми обов’язково повернемо Крим. Після повернення Україна готова організувати там місцеві вибори", - навів Цеголко слова Порошенка.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО різко загострилася - вночі бойовики обстрілювали українські позиції, зокрема і зі зброї, забороненої мінськими домовленостями.