Пт, 2024-04-26, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:56
АЗС почали знижувати ціни на бензин та дизпаливо
Інші останні Економічні новини

За результатами моніторингу ринку, який проводить відповідна експертно-аналітична група, низка автозаправок 16 січня о 00.00 почала зниження ціни на бензин та дизельне пальне. Про це йдеться у повідомленні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

"Зокрема автозаправки "Укрнафта", "Сентоза", "Авіас", "Мавекс", ANP, "Маршал" знизили ціну на бензин на 50 копійок та ціну на дизельне пальне на 1,5 гривні", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, заправки UPG знизили ціну бензину на 50 копійок, дизельного пального на 75 копійок.

У прес-службі повідомили, що зниження - реакція на домовленості нафтотрейдерів, яких було досягнуто на нараді в Міністерстві енергетики.

"Є також передумови до того, що й інші гравці на ринку в найближчі кілька днів долучаться до тенденції зниження цін, реагуючи на здешевлення нафти", - йдеться у повідомленні.

"Під час наради також було досягнуто домовленості про оприлюднення чітких правил формування ціни на пальне, зрозумілих та відкритих для споживача та ринку", - заявили у Міненерго.

Нагадаємо, міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин та нафтотрейдери домовилися, що ціни на світлі нафтопродукти мають відреагувати на падіння нафти протягом найближчих двох тижнів.

"Ціни на світлі нафтопродукти повинні відреагувати на різке падіння нафти протягом наступних двох тижнів, переважно в залежності від курсу гривні до долара. Про це домовилися сьогодні на нараді міністра енергетики Демчишина і ключових нафтотрейдерів. Міністр підкреслив, що зниження ціни нафти на світових ринках повинні відчути споживачі", - зазначається у повідомленні на офіційній сторінці Міненерго у Facebook.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 775 | Додав: adminA | Теги: АЗС, дизпаливо, зниження цін, Бензин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]